POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre. In continuare, va rugam sa cititi cu atentie aspectele cuprinse in prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, in care va prezentam informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate: utilizatori ai website-ului nostru, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori, parteneri media.

Va subliniem ca pentru noi este foarte important sa asiguram atat protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati, dar in egala masura si confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal.

 

CINE SUNTEM?

ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Strada Marinarilor, nr. 31, Sector 1, Bucuresti, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/11024/2002, avand cod unic de identificare 14988404. Referirile la “ABN SYSTEMS INTERNATIONAL” “noi”, “nostru", "noastra” se refera in primul rand la ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. si, dupa caz, la alte societati din grup. ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. este operatorul tuturor datelor personale colectate si utilizate in legatura cu clientii si utilizatorii acestui site.

INTRODUCERE

Aceasta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal explica ce facem cu datele Dvs. personale, indiferent daca va furnizam produse, materiale de marketing si informative sau folosim datele Dvs. personale ca parte a cercetarilor pe care le desfasuram in scopuri de marketing sau stiintifice.

Totodata, va informam ca, incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare „Regulamentul”) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul Regulamentului se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

ABN SYSTEMS INTERNATIONAL se aliniaza prevederilor Regulamentului si credem ca este un moment potrivit sa punctam cateva aspecte importante.

Acest document descrie modul in care colectam, folosim si procesam datele Dvs. personale si cum, in acest mod, ne respectam obligatiile legale fata de Dvs.

Confidentialitatea Dvs. este importanta pentru noi si ne angajam sa protejam datele Dvs. personale si sa va protejam drepturile.

Daca sunteti nemultumit de orice aspect al politicii noastre de prelucrare a datelor, este posibil sa aveti drepturi legale pe care le-am descris mai jos, acolo unde este cazul.

Este posibil sa modificam din cand in cand aceasta notificare. Va rugam sa vizitati aceasta pagina daca doriti sa ramaneti la curent cu data viitoare cand vom posta modificarile aici.

CARE SUNT DATELE DVS. PERSONALE PE CARE LE PROCESAM?

Datele Dvs. personale sunt colectate prin site-ul nostru web, prin e-mail, prin intermediul platformelor folosite de noi si al centrului nostru telefonic si prin posta/curier. In functie de circumstantele relevante si de legile si cerintele locale aplicabile, putem colecta unele sau toate informatiile enumerate mai jos pentru a ne ajuta in acest sens:

o   Nume si prenume;

o   Numar/Numere de telefon de contact;

o   Sex;

o   Data nasterii;

o   Detalii de contact: adresa e-mail, adresa de contact, adresa de livrare/facturare;

o   Date de identificare;

o   Corespondenta purtata intre noi si Dvs.; sau

o   Orice alte informatii suplimentare pe care Dvs. alegeti sa ni le furnizati.

Suplimentar, cand vizitati site-ul nostru, colectam automat informatii tehnice, inclusiv adresa IP (protocol Internet) folosita pentru conectarea computerului la Internet, informatiile Dvs. de conectare, tipul si versiunea browserului, setarea fusului orar, tipurile si versiunile de plug-in de browser, sistem si platforma, parole si indicii, informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.

Important!

Va rugam sa retineti ca atunci cand utilizati site-ul nostru web, cookie-urile sunt stocate de browser pe dispozitivul Dvs. Retineti ca daca dezactivati cookie-urile, este posibil ca site-ul nostru web sa nu functioneze corect in browserul Dvs. Dorim sa ne asiguram ca site-ul nostru web ofera vizitatorilor ceea ce cauta si ca acestia beneficiaza de cele mai relevante mesaje de marketing. Pentru a atinge acest obiectiv, este posibil sa stocam si sa utilizam datele Dvs. pentru studii de piata, pentru imbunatatiri ale calitatii site-ului nostru web si a serviciilor noastre, pentru dezvoltari ale serviciilor, pentru a imbunatati performantele site-ului web, pentru a masura succesul campaniilor noastre publicitare sau pentru a ne adapta serviciile la nevoile Dvs.

CUM FOLOSIM DATELE DVS. PERSONALE?

Colectam si utilizam datele Dvs. personale in urmatoarele scopuri:

o   In scopul inregistrarii contului Dvs. pe website-ul nostru. In acest scop colectam urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de IP, numar de telefon.

o   in scopul facilitarii furnizarii de servicii si produse (inclusiv de la terti) pe site-ul nostru web, pentru informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor de utilizator, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda, respectiv la bunurile si/sau serviciile achizitionate, alte activitati comerciale de vanzari si administrarea contului clientilor. In acest scop colectam urmatoarele date: numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare/facturare, date aferente platilor;

o   in scopul furnizarii activitatilor post-vanzari, care cuprind servicii de relatii cu clientii privind evaluarea produselor oferite si efectuarea interventiei de service ori a inlocuirii produselor. In acest scop colectam: nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa de livrare/facturare, date aferente platilor, inregistrari voce, obisnuinte/preferinte/comportament, alte date care rezulta din evaluarea produselor de catre clienti; De asemenea, colectam datele de identificare (serie si numar act identitate) si date bancare doar pentru situatiile in care intervin inlocuiri de produse/retururi.

o   pentru a va trimite newslettere. In acest scop colectam urmatoarele date: numele, prenumele si adresa de e-mail, adresa IP;

o   pentru a va furniza oferte alcatuite pe baza preferintelor Dvs. In acest scop colectam urmatoarele date: numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail, adresa de livrare/facturare, obisnuinte/preferinte/comportament;

o   pentru a comunica cu Dvs. in procesul de efectuare a sondajelor despre satisfactia clientilor in scopuri de analiza, pentru imbunatatiri ale calitatii, pentru dezvoltari ale serviciilor, pentru a imbunatati performantele site-ului web, pentru a masura succesul campaniilor de publicitate sau pentru a ne adapta serviciile la cerintele Dvs. In acest scop colectam urmatoarele date: numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de e-mail.

o   pentru a transmite materiale informative si/sau de marketing despre noi precum si invitatii la evenimentele organizate de noi in mod direct sau impreuna cu alte entitati. In acest scop colectam urmatoarele date: numele, prenumele, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, loc de munca, functia detinuta, adresa de contact, sexul si data nasterii,

De asemenea, vom putea folosi datele Dvs. personale pentru aceste motive daca vom considera necesar in vederea asigurarii intereselor noastre legitime. Pentru mai multe informatii, va rugam sa observati cele de mai jos.

COMUNICAM DATELE DVS. PERSONALE TERTILOR?

In principal, vom comunica datele Dvs. personale catre terti, doar in vederea asigurarii desfasurarii optime a relatiilor noastre contractuale, dar si in vederea indeplinirii unor obligatii legale specifice, dupa cum urmeaza:

Ø  Oricare societate din grupul ABN Systems International, dupa cum va fi necesar, cu respectarea prevederilor legale privind protectia datelor personale si transferul acestora;

Ø  Consultanti financiari, societati de audit, precum si orice autoritate publica, in cazul in care o astfel de obligatie legala de divulgare a datelor personale ne incumba (spre exemplu, in situatia in care primim o astfel de notificare si/sau adresa din partea autoritatilor publice centrale sau locale sau in legatura cu un litigiu in curs aflat pe rolul instantelor de judecata din Romania);

Ø  Furnizori de servicii care actioneaza in numele nostru (inclusiv, fara a se limita la, consultanti externi, avocati, auditori si/sau contabili si consultanti si experti IT);

Ø  In cazul in care o societate din grupul Abn Systems International va fi achizitionata sau va fuziona cu o alta societate sau grup de societati in viitor, vom putea furniza datele Dvs. personale reprezentantilor noilor proprietari (urmand a va notifica cu privire la un astfel de demers si la implicatiile asupra datelor Dvs. personale).

CUM ASIGURAM SECURITATEA DATELOR DVS. PERSONALE?

Suntem preocupati de protejarea datelor Dvs. personale. Acesta este ratiunea pentru care am implementat sau sunt in curs de implementare masuri adecvate care sunt destinate pentru a preveni accesul neautorizat, precum si utilizarea incorecta a datelor Dvs. personale.

Ne-am angajat sa luam toate masurile rezonabile si adecvate pentru a asigura securitatea datelor Dvs. personale impotriva furtului si accesului neautorizat al acestora si depunem toate eforturile necesare in acest sens. Realizam toate acestea prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice specifice, incluzand masuri de encriptare, anonimizare si data recovery/back up.

Important!

Daca suspectati folosirea neautorizata sau furtul datelor Dvs. personale va rugam sa ne informati imediat ce suspectati o astfel de activitate neautorizata. In acest sens, va rugam sa va adresati in prima faza prin transmiterea unei informari prin e-mail catre marketing@abnsystems.ro pentru a putea investiga situatia intervenita si pentru a va putea furniza ulterior informatii actualizate cu privire la stadiul solutionarii incidentului, precum si cu privire la pasii de urmat.

PENTRU CE PERIOADA DE TIMP PRELUCRAM DATELE DVS. PERSONALE?

Nu vom pastra in registrele noastre datele Dvs. personale pentru o perioada de timp ce va excede scopurilor pentru care aceste date personale au fost colectate, exceptie facand cazurile in care prevederile legal ne impun obligatia pastrarii datelor Dvs. personale pentru o perioada de timp determinata mai indelungata scopului nostru (de exemplu, in situatia in care primim o astfel de notificare si/sau adresa din partea autoritatilor publice centrale sau locale sau in legatura cu un litigiu in curs aflat pe rolul instantelor de judecata din Romania).

CARE SUNT DREPTURILE DVS. CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE PE CARE NOI LE PROCESAM?

Unul dintre principalele obiective ale Regulamentului este acela de a proteja si clarifica drepturile persoanelor fizice cu privire la protectia datelor personale. Astfel, desi procesam datele Dvs. personale, regulamentul va recunoaste o serie de drepturi cu privire la datele Dvs. personale.

De asemenea, Regulamentul confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale. Astfel, pe langa drepturile existente in prezent, regasim si dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de stergere a datelor.

Iata pe scurt care sunt drepturile pe care le aveti:

Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele. Totodata aveti dreptul de a obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate noua si care fac obiectul prelucrarii (dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca pentru orice alte copii solicitate de Dvs., se poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative). In cazul in care transmiteti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al ABN SYSTEMS INTERNATIONAL. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul de a retrage consimtamantul se refera la cazurile in care am obtinut consimtamantul de a procesa datele Dvs. personale pentru anumite activitati (de exemplu, in scop de marketing direct), puteti retrage acest consimtamant in orice moment si vom inceta sa desfasuram acea activitate anume daca nu consideram ca exista o baza legala alternativa pentru a justifica continuarea prelucrarii datelor Dvs. personale in acest scop, caz in care va vom informa despre aceasta conditie.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate. Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal si va vom informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru.

Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

o   acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

o   va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

o   va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

o   datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

o   datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

o   datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

In realizarea acestui demers, vom comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va vom informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in unul din urmatoarele cazuri:

o   cand contestati exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

o   prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea;

o   in situatia in care ABN SYSTEMS INTERNATIONAL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

o   in situatia in care v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale noastre prevaleaza, caz in care va vom explica motivele noastre pe larg.

In realizarea acestui demers, vom comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va vom informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru.

Important!

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru sau pe email, datele necesare de contact regasindu-se in Anexa nr. 1.

La cerere, veti primi de la noi o copie a datelor cu caracter personal prelucrate; puteti solicita si primi raspuns de la noi in orice modalitate dorita de Dvs. (inclusiv email).

Va rugam sa retineti faptul ca dreptul Dvs. de a solicita o copie, conform celor aratate mai sus, nu trebuie sa aduca atingere drepturilor si libertatilor altora.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere - In cazul in care considerati ca drepturile Dvs. privind datele personale au fost incalcate, puteti, de asemenea, sa contactati si sa depuneti o plangere la autoritatea locala pentru protectia datelor:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, adresa email: anspdcp@dataprotection.ro

Centrala Telefon: +40.318.059.211/ +40.318.059.212

CINE ESTE RESPONSABIL DE PROTECTIA DATELOR DVS. PERSONALE?

ABN SYSTEMS INTERNATIONAL este responsabil de protectia datelor Dvs. personale. Sediul sau este in Bucuresti, sector 1, strada Marinarilor nr. 31.

Pentru orice comentarii sau sugestii cu privire la prezenta notificare va rugam sa ne contactati folosind informatiile de contact din Anexa nr. 1. Suntem foarte preocupati de securitatea datelor Dvs. personale si va vom raspunde intr-un termen maxim de 5 (cinci) zile lucratoare.

TRANSFERUL DATELOR DVS. PERSONALE? CUM SI CATRE CINE?

In scopul realizarii unuia sau mai multor activitati din cele mentionate mai sus, exista posibilitatea dezvaluirii datelor dumneavoastra cu caracter personal unor furnizori externi sau interni (”Persoane imputernicite de operator”).

Totodata, ne asiguram de colaborarea, in temeiul unui angajament de confidentialitate, cu persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea datelor Dvs. sa respecte cerintele prevazute de legislatia aplicabila, dar si sa asigure protectia corespunzatoare a drepturilor privind datele Dvs. cu caracter personal.

Pentru a putea asigura buna desfasurare a relatiilor noastre contractuale, datele Dvs. personale vor putea fi transferate:

o   Intre societatile din grupul ABN SYSTEMS INTERNATIONAL;

o   Catre terti (de exemplu, consultanti ai grupului ABN SYSTEMS INTERNATIONAL);

o   Catre un furnizor de servicii de stocare tip cloud.

Categoriile de servicii pentru care colaboram cu persoane imputernicite si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

1. Servicii newsletter - adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;

2. Servicii de facturare - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa facturare;

3. Servicii de curierat/posta - nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa livrare/facturare;

4. Servicii de procesare plati online - nume, prenume, date aferente platilor

5. Servicii de comentarii - nume, prenume, e-mail;

6. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa facturare, telefon, e-mail;

7. Servicii juridice – nume, prenume, adresa livrare/facturare, date identificare, telefon e-mail, corespondenta, inregistrari audio/video.

Dorim sa ne asiguram ca datele Dvs. personale sunt stocate si transferate intr-o modalitate care sa le asigure securitatea adecvata.

Din aceste motive, vom transfera datele Dvs. personale in afara Spatiului Economic European (Statele Membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda si Liechtenstein) doar in situatia in care transferul se realizeaza cu respectarea prevederilor legale privind protectia datelor personale si cu asigurarea unui nivel de protectie adecvat, astfel:

o   Prin transferul datelor Dvs. personale intr-un stat care ofera un nivel de protectie adecvat, recunoscut ca atare printr-o decizie a Comisiei Uniunii Europene;

o   In cazul in care v-ati dat consimtamantul liber exprimat si informat cu privire la transferul datelor personale in afara Spatiului Economic European;

o   Prin incheierea unui contract ce priveste transferul datelor personale catre un tert, contract ce incorporeaza clauzele standard adoptate de catre Comisia Uniunii Europene privind transferul datelor personale catre operatori si imputerniciti aflati in state ce asigura un nivel de protectie adecvat.

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PROCESAREA DATELOR DVS. PERSONALE

Regulamentul prevede o serie de modalitati prin care putem procesa datele Dvs. personal in mod legal, astfel cum acestea sunt descrise in cele ce urmeaza.

Ø  Procesarea are ca temei juridic executarea contractului 

Articolul 6, alineatul (1) din Regulament prevede ca “prelucrarea este legala numai daca si in masura in care se aplica cel putin una dintre urmatoarele conditii: [...] b) prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract”.

Prin urmare, ne bazam pe acest temei juridic pentru a procesa datele Dvs. personale pentru a ne permite sa executam atat obligatiile noastre contractuale, cat si si obligatiile noastre fata de terti, dar si pentru a ne asigura ca indepliniti in mod corespunzator obligatiile Dvs. fata de noi.

Ø  Procesarea are ca temei juridic o obligatie legala 

Pe langa obligatiile noastre contractuale, suntem tinuti si de alte obligatii legale pe care trebuie sa le respectam. Articolul 6, alineatul (1), litera (c) din Regulament prevede ca va putem prelucra datele personale in cazul in care aceasta prelucrare "este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care suntem supusi."

Un exemplu de obligatie legala pe care trebuie sa o respectam este obligatia noastra de a colabora cu autoritatile fiscale.

Ø  Procesarea are ca temei juridic un interes legitim

Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulament explica faptul ca putem prelucra datele Dvs. in cazul in care acestea "sunt necesare pentru scopurile intereselor legitime urmarite de [noi] sau de catre o terta parte, cu exceptia cazului in care aceste interese sunt inlaturate de interesele sau de drepturile sau libertatile fundamentale ale [Dvs.] care necesita protectie a datelor cu caracter personal. "

Consideram urmatoarele ca exemple neexhaustive de activitati de procesare a datelor Dvs. personale conform intereselor noastre legitime:

o   pentru scopurile noastre administrative interne;

o   pentru a impiedica utilizarea neautorizata a informatiilor si echipamentelor noastre;

o   in vederea realizarii investigatiilor privind presupuse abateri; si

o   pentru stabilirea, exercitarea sau sustinerea revendicarilor legale.

Ø  Procesarea are ca temei juridic consimtamintul liber exprimat

In anumite circumstante, vom obtine consimtamantul Dvs. de opt-in (inscriere voluntara) inainte de a ne asuma anumite cerinte privind prelucrarea datelor Dvs. personale.

Articolul 4 alineatul (11) din Regulament prevede ca acordul opt-in este "orice indicatie libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a dorintelor persoanei vizate prin care el sau ea, accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune clara afirmativa, prelucrarea datelor cu caracter personal care ii privesc".

 In limbaj simplu, aceasta inseamna ca:

o   trebuie sa va exprimati consimtamantul liber, fara sa va punem sub orice presiune;

o   trebuie sa stiti pentru ce va exprimati acordul - asa ca va asiguram ca va vom oferi suficiente informatii;

o   ar trebui sa vi se ceara sa acceptati o singura activitate de prelucrare la un moment dat - prin urmare, evitam solicitarea exprimarii unui singur consimtamant pentru mai multe activitati de prelucrare, astfel incat sa nu stiti exact cu ce sunteti de acord; si

o   trebuie sa intreprindeti masuri specifice pentru a ne da acordul Dvs. - este foarte probabil sa vi se ceara sa completati o casuta de bifare pentru a ne asigura ca aceasta cerinta sa fie indeplinita intr-o maniera clara si fara ambiguitate.

Odata cu introducerea acestor activitati de prelucrare specifice a datelor Dvs. personale, va vom oferi mai multe informatii, astfel incat sa puteti decide daca doriti sa va inscrieti.

Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul pentru aceste activitati. Puteti face acest lucru in orice moment, iar detaliile despre cum puteti face acest lucru pot fi gasite mai sus in sectiunea "Dreptul de a retrage consimtamantul".

Retineti ca avem nevoie de datele personale enumerate in Sectiunea 1 pentru a va furniza serviciile noastre.

Daca nu ne veti furniza datele personale solicitate, nu vom putea sa va furnizam, in totalitate sau partial, serviciile pe care le-ati solicitat. Daca va retrageti consimtamantul, este posibil sa nu va putem furniza, in totalitate sau partial, serviciile pe care le-ati solicitat.

Nu consideram ca oricare dintre activitatile de mai sus va prejudiciaza in vreun fel.

Cu toate acestea, aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor Dvs. personale in anumite circumstante.

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceste circumstante si cum sa faceti obiectii fata de activitatile noastre de procesare, consultati sectiunea "Dreptul la opozitie".

 

Parerea dvs. este importanta pentru noi!

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, ne puteti trimite un e-mail folosind datele inserate in Anexa 1 sau ne puteti contacta la adresa Bucuresti, Strada Marinarilor, nr. 31, Sector 1.

Va vom furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Toate informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, va informam ca exista posiblitatea (i) sa percepem o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate, ori (ii) sa refuzam sa dam curs cererii dvs.

Prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal intra in vigoare la data de 25 mai 2018.

Prin exprimarea acceptului dvs., datele dvs. personale vor fi prelucrate de ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L., conform mentiunilor cuprinse in prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Pentru a fi permanent informati, va rugam sa verificati, la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Va multumim!

 

 

 

 

 

ANEXA NR. 1

Pentru intrebari legate de protectia datelor personale, pentru a va exercita drepturile sau pentru a inregistra o reclamatie, contactati ABN SYSTEMS INTERNATIONAL printr-un mesaj e-mail, la adresa specificata mai jos.

Ne puteti contacta si expediind un mesaj prin posta la urmatoarea adresa

Detalii pentru contactarea ABN SYSTEMS INTERNATIONAL

E-mail: marketing@abnsystems.ro

Adresa postala: Bucuresti, sector 1, strada Marinarilor, nr. 31.

In atentia: ABN Systems International SRL – protectia datelor personale